Zoeken
Bel ons gratis

0800 - 278 22 33

U kunt ons bereiken tussen:

Maandag 10:00 – 17:00 uur
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 17:00 uur
Donderdag 10:00 – 21:00 uur
Vrijdag 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur
Zondag gesloten

 

Tencel-Universal

Model: Tencel Universal
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Prijs: €195,00

Maak hier je keuze:


Afmeting


Aantal:  In winkelmand
Of Voeg toe aan:   

Eurowaterbed levert hoogwaardige tijken in de modellen Universal, Basic en Split. Deze tijken dienen ter bescherming van uw watermatrassen en verhogen het ligcomfort. In ons assortiment hebben wij Frotté tijken en Tencel tijken. De Basic- en de split tijken zijn volledig afritsbaar en vanaf de breedte maat 160 cm zijn alle tijken deelbaar.

Frotté
Frotté komt van het Franse woord Frotten wat wrijven of schuren betekend. Dit geeft dan ook al de kenmerken van deze stof aan, omdat deze wat ruw aanvoelt. Frotté wordt ook wel namaak badstof genoemd. De stof Frotté wordt echter gemaakt van badstof ( katoen waarbij door middel van kettingdraden lussen worden gevormd) waarbij, dankzij een speciaal garen (effectgaren) lussen ontstaan.
Door deze lussen volet de stof wat ruwer en harder aan, maar heeft hierdoor wel een hoog vochtopnemend vermogen.

Tencel
Een produkt gemaakt van een natuurlijke kunstvezel. Dit zal u wel vreemd in de oren klinken. Tencel is één van eze produkten, gemaakt van de natuurlijke kunstvezel Lyocell. Om natuurlijke kunstvezels te produceren gebruikt men natuurliojke grondstoffen van bomen en planten. De basisgrondstof van Tencel is afkomstig van de Ecalyptusboom. Deze bomen worden op een duurzame- en verantwoorde wijze beheerd volgens het FSC-keurmerk. Kortom een tijk waarop u met een gerust hart kunt slapen. kenmerken voor een tencel tijk is het hoge vochtabsorberend vermogen en de goede ventilerende eigenschappen. Deze vezels van deze tijk nemen het vocht zo goed op dat bacteriën zich er niet in thuis voelen. Tencel.............zo zacht als satijn, zo sterk als polyester

Product Specificaties
Bovenlaag 38% Tencel 40% Polyamide 22% Polyester
Tussenlaag 100% Polyester holle vezel
Onderlaag 35% Katoen 65% Polyester
Afwerking Bies afwerking rondom
Wasbaar Tot 60 graden Celsius
Deelbaar Vanaf breedte maat 160 cm
Afritsbaar n.v.t (voorzien van instopstrook)
Powered By OpenCart
Eurowaterbed Apeldoorn © 2021