Zoeken
Bel ons gratis

0800 - 278 22 33

U kunt ons bereiken tussen:

Maandag 10:00 – 17:00 uur
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 17:00 uur
Donderdag 10:00 – 21:00 uur
Vrijdag 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur
Zondag gesloten

 

softside waterbed Split-box-mono

Merk: Eurowaterbed Home Collection
Model: Softside Waterbed Split Box Dual
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Prijs: €1.990,00

Maak hier je keuze:


Kies afmeting waterbed
otip
Close
Kies afmeting waterbed

Hoe groter het waterbed des te beter.
De hoogte van het Eurowaterbed is standaard 48 centimeter. Dit is de ideale instap- en comforthoogte. Water is niet samenpersbaar, maar verplaatst zich, door uw gewicht, naar plaatsen met een lagere belasting. Daarom geldt voor een waterbed: hoe groter, des te beter. Het water kan zich bij een groter watermatras beter verdelen over het slaapoppervlak en zich zo het best vormen naar uw lichaam, zonder dat het vinyl van het watermatras onder spanning komt te staan.

Kies de juiste afmeting van uw waterbed. 
Doordat het watermatras omsloten wordt door een softside schuimrand is het werkelijke slaapoppervlak kleiner dan de genoemde afmeting van het complete waterbed. Het waterbed is leverbaar in de afmetingen:

waterbed afmetingen inclusief schuimrand: waterbed afmetingen exclusief schuimrand:
100 / 200 cm  86 / 186 cm
140 / 200 cm  126 / 186 cm 
160 / 200 cm 146 / 186 cm
180 / 200 cm 166 / 186 cm
180 / 210 cm 166 / 196 cm
180 / 220 cm  166 / 206 cm
200 / 200 cm 186 / 186 cm
200 / 220 cm 186 / 206 cm

TIP: Koop altijd een waterbed dat tenminste 14 cm langer is dan uw lichaamslengte.
Kies Kleur
otip
Close
Kies Kleur
Met uitzondering van de Basic en de Inside modellen, kunt u zelf de keuze maken uit de diverse stof/kleuren combinatie. de vrijstaande modellen Split Mono en Split Dual zijn alleen verkrijgbaar in de voorraad stof/kleur combinaties Leatherlook Zwart en Leatherlook Wit. Andere kleur/stof combinatie zijn mogelijk bij de Softside Vrijstaand de Luxe, de box modellen en de IMM2016 modellenKies stabilisatie
otip
Close
Kies stabilisatie
Naast een telefonisch advies, hanteren wij als richtlijn onderstaande tabel.
Slapen op een waterbed is de meest comfortable manier van slapen. Maar op welk watermatras slaapt u het beste? Optimaal comfortabel slapen doet iedereen op zijn eigen manier. Vindt u juist de zachte beweging van het water aangenaam? Of ligt het liefst zo stil mogelijk, maar wilt u wel de perfecte ondersteuning van een watermatras? Het kan allemaal. Er is altijd wel een stabiliteitsniveau dat bij u past. Hoe stabiel en stil een watermatras ligt, wordt bepaalt door de fibermatten die in het watermatras zijn verwerkt. Hoe meer fibermatten, hoe sneller u stil ligt.

Mocht u twijfels hebben over de juiste stabilisatie van uw watermatras, neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice of kom proefliggen in onze showroom. U kunt ons bereiken op maandag t/m zaterdag van 10:00 - 17:00 uur via het (gratis) servicenummer 0800 - 278 22 33 (NL) of 0800 - 50 353 (BE)
Naast een telefonisch advies, hanteren wij als richtlijn onderstaande tabel.

Type   Fyberlagen   Lendesteun   Bewegingstijd    Percentage       Fyberlaag

  1            0                      N                   4 - 8 sec                0%                      0

  2            2                      N                   2 - 4 sec                60%                   10 cm
 
  3            3                      N                   1 - 2 sec                80%                   15 cm

  4            4                      J                  0,5 - 1 sec              100%                  20 cm

  5            5                      J                  0 - 0,5 sec               120%                 25 cm

  6            6                      J                     0 sec                    140%                 30 cm           Kies de verwarming
otip
Close
Kies de verwarming
Wij leveren onze waterbedden standaard met een verwarmingselement in combinatie met een analoge thermostaat. Deze thermostaat kan worden ingesteld door middel van een draaischijf. De instelling van deze analoge thermostaat geeft een temperatuursvariant van circa 4 graden.Dit heeft mogelijk een invloed op slaapcomfort en op het energieverbruik.
tegen meerprijs kunt u kiezen voor de digitale variant van Carbon. deze thermostaat is voorzien van een duidelijk display en heeft naast de nauwkeurige temperatuurs instelling nog vele andere opties.
Kies de tijk
otip
Close
Kies de tijk
Standaard worden onze bedden afgeleverd met een Frotté tijk. Dit is een tijk van badstof dat geweven is van effectgaren. Hierdoor ontstaan er lussen in de weefstructuur. Deze  lussen geven het badstof een vochtopnemend vermogen maar laten de stof ook wat ruwer aanvoelen

Om u een keuze te laten maken in de samenstelleing van uw bed, bieden wij u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een hoogwaardige tencel tijk. Tencel is een natuurprodukt, gemaakt van het hout van Ecalyptusbomen. Deze bomen zijn hiervoor speciaal op een duurzame wijze gekweekt
(EFC-keurmerk)
Tencel heeft een hoogwaardig vochtopnemend vermogen en goede ventilerende eigenschappen. De stof voelt zacht en glad aan. Door dat het vocht tot diep in de vezels wordt opgenomen, voelen bacteriën zich minder thuis in een Tencel tijk. 

Kies Hoofdbord
otip
Close
Kies Hoofdbord
Om uw bed een luxe uitstraling te geven, kunt u deze voorzien van een hoofdbord. De hoofdborden waaruit u een keuze kunt maken zijn bekleed met de stof/kleur keuze van uw bed
Kies Nachttafelset


Kies Bank - Bedkist


Pluspakket
otip
Close
Pluspakket
Kiest u voor het Pluspakket dan kiest u voor maximaal comfort. Het pluspakket bestaat uit de volgende componenten;

* Tencel tijk t.w.v. € 75,00
* Carbon Heater Digitaal t.w.v .€ 50,00
* Veiligheidsvoering Exclusive dikte 0,55 mm in plaats van 0.33 mm
    t.w.v. € 50,00
* Plinthoogte 30 cm t.w.v. € 20,00

Door te kiezen voor dit pluspakket bespaart u € 45,00

Kies Aflevering en Montage
otip
Close
Kies Aflevering en Montage
Bestellingen welke op een werkdag voor 12:00 uur zijn geplaatst worden nog dezelfde werkdag verzonden en de eerst volgende werkdag gratis bezorgd door Post.nl.

Heeft u een bestelling geplaatst bij Eurowaterbed dan wordt u dezelfde dag nog gebeld voor het maken van een montage afspraak. Doorgaans worden producten binnen 3 - 5 werkdag gemonteerd.Aantal:  In winkelmand
Of Voeg toe aan:   

Waterbed Softside Split Box Dual, op bestelling leverbaar en gratis gemonteerd.

 

Waterbed Split Box Dual, een paradepaardje uit de collectie van Eurowaterbed.
Eurowaterbed Split Box Dual is één van de top modellen van Eurowaterbed. Bij de Split box bestaat de schuimrand uit deelbare schuimrand .De onderbouw wordt weggewerkt in een gestoffeerd frame werk, waardoor het bed een boxspring uitstraling krijgt. Dit luxe waterbed heeft een standaard bedhoogte van 55 cm en is bestelbaar in diverse stof/kleur combinaties. Alle, in onze collectie opgenomen hoofdborden zijn te combineren met dit waterbed waarbij u tevens een bedbank of dekenkiste kunt bestellen. Maak uw slaapkamer compleet ! 

Waterbed Split Box Dual  vanaf € 1.990,00 inclusief gratis montage.
Het waterbed Split box wordt compleet slaapklaar geleverd inclusief: Watermatras(sen), veiligheidsvoering, verwarmingselement, analoge thermostaat, deelbare tijk, basic schuimranden, bodemconstructie, onderhoudspakket, 10 jaar garantie, 90 dagen proefslapen en gratis levering en montage bij u aan huis.

Kies de juiste stabilisatie van uw waterbed.

Slapen op een waterbed is de meest comfortable manier van slapen. Maar op welk watermatras slaapt u het beste? Optimaal comfortabel slapen doet iedereen op zijn eigen manier. Vindt u juist de zachte beweging van het water aangenaam? Of ligt het liefst zo stil mogelijk, maar wilt u wel de perfecte ondersteuning van een watermatras? Het kan allemaal. Er is altijd wel een stabiliteitsniveau dat bij u past. Hoe stabiel en stil een watermatras ligt, wordt bepaalt door de fibermatten die in het watermatras zijn verwerkt. Hoe meer fibermatten, hoe sneller u stil ligt.

 

Type

 

Fiberlagen

Lendensteun

Bewegingstijd

Percentage

Type 1

0

Nee

4 - 8 seconde

0%

Type 2

2

Nee

2 - 4 seconde

60%

Type 3

3

Nee

1 - 2 seconde

80%

Type 4

4

Ja

0,5 - 1 seconde

100%

Type 5

5

Ja

0 - 0,5 seconde

120%

Type 6 6 Ja 0 seconde 140%

 

 

1. Drielaags vochtregulerende waterbed tijk
De tijk zorgt voor een buitengewone zachtheid en maximale vochtopname. De onderlaag is een sterk en elastisch katoen. De vulling bestaat uit een gesiliconiseerde holle vezel. De toplaag is gemaakt van stretch katoen.

6. Stevig verankerde fibermatten
De fibermatten zijn samengeknoopt met koorden en vastgezet aan rubberen ankers aan het bodemvinyl, zodat ze niet kunnen verschuiven of dubbelklappen.

11. Handige thermostaat
Met de thermostaat stelt u gemakkelijk de juiste temperatuur in. Daarnaast beschikt de thermostaat over tal van handige functies

2. Handige, deelbare waterbed tijk
Vanaf breedtemaat 160 cm is het bovendeel van de tijk deelbaar met een rits. De tijk is wasbaar op 60 graden. De deelrits is afgedekt met een zachte bies en niet voelbaar.  

7. Spanningsloze lasnaden
De lasnaden zitten aan de onderkant, vijf cm uit de zijkanten. Zo is er geen spanning van het water direct op de lasnaden. De naden zijn op basis van de nieuwste hoogfrequent lastechniek gesealed. 

12. Vormvaste schuimrand
De schuimrand is gemaakt van schuim met een densiteit van 40 kg/m3. Dit biedt optimale ondersteuning aan het watermatras en voldoende comfort bij het in- en uitstappen.

3. EuroStretch vinyl watermatras
Het watermatras is gemaakt van 0,6 mm dik premium virgin EuroStretch vinyl. Dit heeft een hoge lucht- en waterdichtheid en is uitermate sterk en elastisch.

8. Speciaal bodemvinyl
De onderkant van het watermatras is gemaakt van warmtebestendig vinyl. Dit vinyl heeft een ideale warmteoverbrenging aan het water. Dit zorgt voor een minimaal energieverbruik en voorkomt het uitharden van het vinyl.
13. Uitgekiende gewichtverdeler
De gekruiste gewichtverdelers zorgen samen met de plinten voor een optimale verdeling van het gewicht van het gevulde waterbed. Ze zijn gemaakt van 16 mm vezelplaten en voldoen aan de E1 norm (lage formalyde-emissie) voor de interieurbranche (CE).

4. Vulopening en Air Remove System
Het watermatras is voorzien van de originele BlueMagic® vulopening. Deze garandeert een water- en luchtdichte afsluiting.

9. Ultradunne verwarming
De verwarmingsmat van de verwarming is gemaakt van ultradunne, flexibele warmtefolie. Dat garandeert een lange levensduur. Hoogwaardige en volledig gecertificeerde (GS-TÜV-VDE-CE).

14. Luxe afgewerkte hoeken
De aluminium grip-corner verbindt de bodemplinten in de hoeken met elkaar. Dankzij het klemmechanisme kunnen de hoeken zonder te schroeven eenvoudig worden vastgezet aan de plinten.

5. Stabiliserende fibermatten
In het watermatras zitten fibermatten, gemaakt van polyvezel. De polyvezels in de matten hebben een grote veerkracht door hun veervormige vorm. De fibermatten zijn onderling thermisch verbonden wat een lange levensduur garandeert.

10. Sterke veiligheidsvoering
De veiligheidsvoering loopt om de schuimranden heen en vormt een waterdichte opvangbak. De veiligheidsvoering is gemaakt van hetzelfde vinyl als het watermatras en heeft verstevigde hoeken.

15. 5 Jaar garantie
De extreem hoge kwaliteitseisen van het Eurowaterbed, resulteren in een 5-jarige garantie periode op waterbedden.  

Mono of Duo Systeem.
Een mono systeem bestaat uit één groot watermatras waar 2-personen op slapen. Kiest u voor een duosysteem, dan heeft u dus twee afzonderlijke watermatrassen en twee verwarmingselementen waarvan de temperatuur afzonderlijk van elkaar is te regelen. Per watermatras kunt u de stabilisatie kiezen. Elke watermatras is dan, afhankelijk van het lichaamsgewicht, optimaal afvulbaar. Bij een duosysteem voelt u geen naad in het midden.

Stabilisatie
De stabilisatie van het waterbed heeft alles te maken met het dempen van de deining. De stabilisatie wordt geregeld door fibermatten in het watermatras. Hoe meer van deze matten, hoe hoger de stabilisatiegraad en hoe sneller het watermatras de deining dempt. Kom proef liggen in een van onze showrooms en laat u adviseren.  

Product Specificaties
Model waterbed Eurowaterbed Softside Split Box Dual
Watermatras FT-Laatvrij Mesamoll II Weekmakers Lanxess Vinyl dikte 0,55 mm Pearlized Royal Blue Las-sealnaden Spanningsloos Stabilisatie spanningsloos bevestigd aan nylonkoord Vultuiten 2x Blu Magic
Stabilisatie Type 1, Type 2, Type 3 , Type 4 Type 5, Type 6
Liner FT Laatvrij Mesamoll II Weekmakers Lanxess Vinyl dikte 0,33 mm (0,55 mm Pluspakket) Pearlize Royal Blue Hoeken voorgevormd Lasnaden verstevigd
Verwarming Carbon Analoog Carbon Digitaal (Optioneel) Instelbaar 25- 35 graden Celsius Thermostaat Afkoppelbaar van element Aansluitwaarde 230 V Vermogen 250 W
Schuimranden Deelbaar Kern Polyurethaan SG40 5Kpa Rondom bekleed met isolerend Fixwoven 120 gr/m2 MDF montagelat Breedt 50 mm Dikte 10 mm Afmeting Top 7 cm Onderzijde 17 cm Hoogte 20,7 cm
Tijk Frotté Tencel (Optioneel) 3-delig afritsbaar
Bodemplaat Spaanplaat E1 meubelnorm Formaldehyde vrij Dikte 16 mm Voorzien van meegestoffeerde harde slpit rand .
Onderbouw Spaanplaat gemelamineerd Formaldehyde vrij Dikte 18 mm Hoogte 30 mm Hoogte 30 mm (Optioneel)
Plinthoeken Aluminium geëxtrudeerd Geschikt voor panelen 18 mm Zelfklemmend
Weight Supports Spaanplaat Formaldehyde vrij E1 meubelnorm Dikte 16 mm Voorzien van groef
Powered By OpenCart
Eurowaterbed Apeldoorn © 2021